Hopp til hovedinnhold

Skoleringshelg

Det er duket for skoleringshelg i Oslo, hvor du som tillitsvalgt vil utvikle deg til å bli et ekte organisasjonsmenneske.

I Unge Venstre legger vi til rette for at alle våre medlemmer skal kunne utvikle seg som politiske talenter. Vi vet imidlertid at man ikke kan lykkes i politikken uten å være god på organisasjon, fordi et sterkt lag er den viktigste forutsetningen for å vinne frem politisk. Derfor arrangerer vi hvert år en skoleringshelg for våre tillitsvalgte, hvor lokallag og fylkeslag kan sende sine folk for å lære seg alt de trenger for å lykkes med sitt politiske arbeid der de bor.

Årets skoleringshelg finner sted i Oslo, på Venstres hus, fra 5. til 7. april.

Hvordan kan vi få flere medlemmer i lokallaget vårt, slik at vi bedre kan kjempe for en grønn fremtid med frihet for alle? Hvordan går man frem for å få penger til å arrangere lærerike møter med kule foredrag og digg pizza? Hvordan holder man orden i alle sysakene?

Skoleringshelgen vil gi deg alle svarene. Det vil nemlig bli gitt skoleringer i medlemsrekruttering, organisasjonsutvikling og alle de andre tingene man må kunne for å drive et sterkt Unge Venstre-lag. Samtidig vil det bli tid til mye hygge med gamle og kanskje noen nye venner fra lokal- og fylkeslag over hele landet.

Reise

Unge Venstre dekker den billigste reisen for alle deltakere. Bestill i god tid for å få gode priser på fly- og togreiser, og bruk ungdomsrabatt der du kan. Dersom din reise vil overstige 2 000 kr, må du, før du bestiller reisen, ta kontakt med generalsekretær Enok på enok@ungevenstre.no.

Overnatting

Vi dekker overnatting for alle deltakere som trenger det. Man kan også overnatte privat i Oslo hvis man vil det.

Påmelding

Påmeldingen vil komme her i mars. Da vil også påmeldingsfristen bli annonsert. Watch this space.

I utgangspunktet kan hvert lokal- og fylkeslag sende én deltaker. Hør derfor med ditt lag om du har lyst til å dra på skoleringshelgen.

Spørsmål?

Lurer du på noe om arrangementet, kan du ta kontakt med sentralstyremedlem Emma på emma@ungevenstre.no.

Del artikkelen