Hopp til hovedinnhold

Bli med på sommerleir!

Bli med på sommerens vakreste eventyr!

Sommerleir er Unge Venstres største og mest elskede arrangement. På sommerleir blir du kjent med nye, liberale venner fra hele landet. Årets leir avholdes 2.-6. august på Hove leirsted utenfor Arendal. Bli med på årets beste happening du også!

Meld deg på her!

Påmeldingsskjema


Hva skjer på sommerleir?

Sommerleir er fem dager fullspekket med politikk, bading, sol, festing og mye mye mer. Vi får besøk av blant annet Guri Melby, Sveinung Rotevatn og Abid Raja, samt mange andre kule innledere! Sommerleir er Unge Venstres kuleste arrangement, og vi gleder oss til å samle hele organisasjonen igjen for sørlandsidyll, leirbål og nye vennskap!


Reise

Deltakeravgiften dekker billigste (og mest klimavennlige) reisevei til sommerleir. Kun de tre nordligste fylkene får refundert flyreiser. Det blir også satt opp felles buss fra Oslo til Arendal, som du kan melde deg på gjennom påmeldingsskjemaet. Mange fylkeslag reiser også samlet, så hør gjerne med fylkesleder om det gjelder for deg. For mer informasjon om reiserefusjon, se retningslinjer for reiserefusjon.


Praktisk informasjon

Praktisk informasjon blir sendt ut til påmeldte deltakere i god tid før sommerleir.


Program

Her postes programmet når det er klart. Programmet blir også publisert på facebook-arrangementet, så trykk “skal” på det for å få varsel om oppdateringer!


Har du noen spørsmål om sommerleir? De kan rettes til sommerleir@uv.no eller til generalsekretær.


NB: På grunn av den usikre smittesituasjonen vil alle få refundert deltakeravgiften dersom vi blir nødt til å avlyse sommerleir.


Del artikkelen