Hopp til hovedinnhold

Sommerleir 2022

Bli med på sommerens vakreste eventyr!

Sommerleir er et av Unge Venstres største arrangementer, og den beste muligheten for å bli kjent med nye, liberale ungdommer fra hele landet (og utlandet!). I år arrangeres sommerleir fra 1.- 5. juli på Hove leirsenter, rett utenfor Arendal, og vi håper vi ser deg der! Vi kan skilte med blant annet spennende innledere, god skolering, en heftig fotballturnering og masse tid til å bli kjent med nye venner på det glade sørlandet.

Reise

Deltakeravgiften dekker også som en hovedregel billigste reise for deltakerne på sommerleir. Bestill reise i god tid, og ta vare på kvitteringene. Vi setter opp felles buss fra Oslo til Arendal :) Den kan du melde deg på gjennom påmeldingsskjemaet. Mange fylkeslag reiser også samlet, så hør gjerne med fylkesleder om dette gjelder dere. For mer informasjon, les retningslinjer for reiserefusjon.

Program og videre praktisk informasjon

Program for sommerleir, samt mer praktisk informasjon kommer etterhvert på denne siden, og vi legger også ut oppdateringer i facebookarrangementet.

Har du noen spørsmål angående sommerleir? Ikke nøl med å ta kontakt med sommeleirgeneralene våre! I år har Eri Melhus og Einar Dåsnes fått ansvaret. De kan kontaktes på sommerleir@uv.no.

Tlf: 22 40 43 57
E-post: sommerleir@uv.no

Del artikkelen