Hopp til hovedinnhold

Vårkampanjen 2024

Unge Venstres vårkampanje for 2024 avholdes i mars med temaet «Fuck A4-skolen».

Vi vil gi elevene mer frihet og makt i egen skolehverdag. Alle elever er forskjellige og har ulike interesser. Vi tror at en friere skole gjør at elevene trives bedre. Det viktigste er ikke at alle gjør det samme hele tiden, men at elevene dyrker sine egne interesser. Slik skaper vi en skole som gir frihet og muligheter for alle. Med mer valgfrihet og fleksibilitet blir skolegangen også bedre. Derfor sier vi fuck A4-skolen.

Kampanjen

Som en del av vårt politiske arbeid gjennomfører Unge Venstre kampanjer hver vår og hver høst, hvor vi reiser landet rundt på skolebesøk for å spre kampanjebudskapet og rekruttere medlemmer til organisasjonen som vil være med på å skape en grønn fremtid med frihet for alle. Denne våren handler Unge Venstres kampanje om skolepolitikk, og kampanjen pågår fra 4. til 22. mars. Vårt budskap er at A4-skolen er gått ut på dato. Det er tid for en friere skole. Vil du snakke med oss om hvordan vi vil få det til, er du velkommen for en prat når vi er på besøk på skolen din.

Når kampanjen blir lansert i mars, vil du kunne finne mer informasjon om selve kampanjen og lære mer om Unge Venstres skolepolitikk på en egen kampanjeside her på ungevenstre.no. Den vil være lett tilgjengelig på forsiden.

Hvordan kan jeg bli med på kampanjen?

Kampanjen arrangeres av Unge Venstres tillitsvalgte i alle ledd av organisasjonen – fra sentralt via fylkeslag til lokallag. Men vi gjør det ikke alene. Som medlem i Unge Venstre kan du også engasjere deg og bli med på skolebesøk sammen med våre tillitsvalgte og andre Unge Venstre-aktivister som vil ha en ny kurs i skolepolitikken. Vi endrer Skole-Norge og har det gøy mens vi gjør det! Ta kontakt med din lokallags- eller fylkesleder hvis du vil være med på moroa, og er du enda ikke medlem i Unge Venstre, kan du melde deg inn her.

Del artikkelen