Hopp til hovedinnhold

19. januar 2023

| Oppdatert 19. mai 2023

Bli med på sommerleir 2023!

Bilde fra sommerleir. UV-medlemmer som ser på et foredrag og ler

Sommerleir er Unge Venstres største og gøyeste arrangement. På sommerleir blir du kjent med nye, liberale venner fra hele landet. Bli med 1.-5. juli på Hove leirsted utenfor Arendal. Vi lover at det blir gøy!

Hva skjer på sommerleir?

Sommerleir er fem dager fullspekket med politikk, bading, sol, festing og mye mye mer. Vi får besøk av blant annet Guri Melby og mange andre kule innledere! Sommerleir er Unge Venstres kuleste arrangement, og vi gleder oss til å samle hele organisasjonen igjen for sørlandsidyll, leirbål og nye vennskap!

Reise

Deltakeravgiften dekker billigste (og mest klimavennlige) reisevei til sommerleir. Kun de to nordligste fylkene får refundert flyreiser. Det blir også satt opp felles buss fra Oslo til Arendal, som du kan melde deg på gjennom påmeldingsskjemaet. Mange fylkeslag reiser også samlet, så hør gjerne med fylkesleder om det gjelder for deg.

Tejn som kysset et UV flagg

Program

Her postes programmet når det er klart. Programmet blir også publisert på facebook-arrangementet, så trykk “skal” på det for å få varsel om oppdateringer!

Har du noen spørsmål om sommerleir? Send e-post til sommerleir@uv.no

Tlf: 22 40 43 57
E-post: sommerleir@uv.no

Påmeldingsfrist er 4. juni.

Del artikkelen