Hopp til hovedinnhold

11. mai 2023

| Oppdatert 11. mai 2023

Her er deltakerne på Talentakademiet 2023

Bilde av deltagerne

Da er deltakerne til Talentakademiet valgt ut. Tre aspirerende talenter er klare for en fartsfylt og innholdsrik uke på Stortinget.

Unge Venstre har mange dyktige mennesker i organisasjonen som har levert gode søknader, og det var ikke en enkel jobb å velge ut kandidatene. De tre som er valgt ut har vist at de er klare for utfordringene på Stortinget, og har ambisjoner i Unge Venstre og Venstre i tiden fremover.

Bilde av Ragna Tunold

Ragna Marie Tunold

Ragna Marie Tunold

Ragna er 19 år og kommer fra Oslo. Hun er 1. nestleder i Oslo Unge Venstre og fullfører IB på Blindern vgs. Hennes hjertesaker er en bedre skole, bedre studentvelferd og mer internasjonalt samarbeid.

Fun fact: Ragna har vært Voiceover i SOS barnebyers julekalender i flere år

Bilde av Emilie Ovnerud

Emilie Ovnerud

Emilie Ovnerud

Emilie er 19 år og kommer fra Drammen. Hun er leder av Viken Unge Venstre og studerer sosiologi. Hennes hjertesaker er en human ruspolitikk, god arealplanlegging og naturvern.

Funfact: Emilie har den offisielle kåringen som Norges største Ed-sheeran fan

Bilde av Magnus Wessmann

Magnus Rabben Wessmann

Magnus Rabben Wessmann

Magnus er 21 år, kommer fra Oslo, og studerer internasjonale studier med fordypning i statsvitenskap ved UiO. Han er nestleder og valgkampsjef i Oslo Unge Venstre, nestleder i Liberale studenter og sitter i Internasjonalt utvalg. Magnus har også lokalpolitiske verv i bydel Søndre Nordstrand.

Hans hjertesaker er internasjonalt samarbeid, grønn omstilling og en fordomsfri sosialpolitikk.

Funfact: Skrev særemne om Abid Raja på ungdomsskolen, fire år før han ble politisk aktiv.

Del artikkelen