Hopp til hovedinnhold

May 6, 2019

| Oppdatert November 25, 2021

Hils på våre nye tillitsvalgte!

Bilde av August og Robert

På fredag hadde Unge Venstre ekstraordinært landsstyremøte, hvor August Simonsen ble valgt som vara til sentralstyret, og Robert Haug ble valgt som utvalgsmedlem i kunnskapspolitisk utvalg. Begge ble valgt ved akklamasjon.

Portrett av August Simonsen

Foto: Oda Scheel

August Simonsen (22)
1. vara til sentralstyret

August studerer rettsvitenskap, og er for tiden leder av Bergen Unge Venstre. Han er også ungdomskanditat i Bergen og vier mye av sin tid til både UV og Venstre. Han brenner særlig for klima, byplanlegging og liberal ideologi. Av tidligere organisasjonserfaring har August blant annet vært nestleder i BUV og medlem av klima- og miljøutvalget i Unge Venstre. Han har nyttig erfaring fra valgkamp og har i 2017 tatt en rekke skoledebatter i tillegg til å være aktiv med medieutspill.

Robert Haug på talerstolen

Foto: Oda Scheel

Robert Haug (19)
Medlem av kunnskapspolitisk utvalg

Robert går sisteåret på Valler vgs og er bosatt på Jar i Akershus. Han sitter i styret i både Viken og Asker og Bærum Unge Venstre. Tidligere har han også vært styremedlem i Akershus Europeisk Ungdom. Robert har et brennende engasjement for skolepolitikk og har mange innspill og idéer på hvordan dagens skolesystem kan forbedres og passe bedre for den enkelte elev.

Del artikkelen