Hopp til hovedinnhold

13. oktober 2023

| Oppdatert 13. oktober 2023

Innstilling for fylkesstyret til Innlandet Unge Venstre 2023-2024

Valgkomiteen har enstemmig innstilt på nytt styre til Innlandet Unge Venstre for perioden 2023-2024. Valget av styret og de ulike vervene vil foregå på årsmøtet 20. Oktober.

Bilde av Thyra

Thyra Håkonsløkken er innstilt til gjenvalg som fylkesleder i Innlandet Unge Venstre. Thyra er 17 år gammel og er nylig valgt inn i Hamar kommunestyre, som den yngste i historien. Hun imponerte valgkomiteen stort med sin politiske teft og store engasjement for å styrke organisasjonen videre. Håkonsløkken har vist et særlig stort engasjement for å bygge opp lokallag og organisasjonen som helhet. . I hennes år som fylkesleder har hun imponert med å lede fylkeslaget til et historisk godt skolevalgresultat. I tillegg har hun jobbet godt med inkludering av medlemmer i Innlandet Unge Venstre. Valgkomiteen er trygg på at Thyra Håkonsløkken vil gjøre en solid jobb som fylkesleder i ett år til.

Bilde av Halvor

Halvor Dølmo er innstilt til gjenvalg som 1.nestleder i Innlandet Unge Venstre. Halvor er 18 år gammel og nylig valgt inn i Tynset kommunestyre, der han også fungerer som gruppeleder. Han har imponert valgkomiteen med sine gode refleksjoner for hvordan Innlandet Unge Venstre kan styrke seg ytterligere i årene framover - både politisk og organisatorisk. Halvor er svært kunnskapsrik og har et sterkt engasjement for politikkutvikling. Valgkomiteen er trygg på at Halvor Dølmo vil gjøre en god jobb som 1.nestleder i ett år til.

Bilde av Matilde

Matilde Slettan er innstilt som ny 2.nestleder i Innlandet Unge Venstre. Matilde er 16 år gammel og kommer fra Hamar. Hun imponerte valgkomiteen med sine tanker om hvordan Innlandet Unge Venstre kan øke sin synlighet og innflytelse, samt danne flere lokallag, oppnå medlemsvekst og øke aktiviteten. Matilde er svært politisk dyktig og har god organisatorisk teft, som vil være viktig for Innlandet Unge Venstre den kommende perioden.. Hun har også imponert valgkomiteen med sine resultater som styremedlem i fylkesstyret det siste året. Valgkomiteen er trygg på at Matilde Slettan vil gjøre en god jobb som 2.nestleder.

Innstilling:

Leder: Thyra Håkonsløkken (17, Hamar), gjenvalg
1.Nestleder: Halvor Dølmo (18,Tynset), gjenvalg
2.Nestleder: Matilde Slettan (16, Hamar), ny i dette verv
Styremedlem: Ingrid Tvedt (18, Nord-Aurdal), gjenvalg
Styremedlem: Matheus Jess-Bakken (15, Østre Toten), ny i dette verv
Styremedlem: Hein Knudsen (18,Tynset), gjenvalg
Styremedlem: Olav Rom (16, Hamar), gjenvalg
Styremedlem: Aurora Vaagen (17, Hamar), gjenvalg
Styremedlem: Henriette Helland (19, Østre Toten), ny i dette verv
1.Vara: Maria Farup (18, Gjøvik), ny i dette verv
2.Vara: Astrid Perstuen (19, Søndre Land), ny i dette verv

Valgkomiteen
Innlandet Unge Venstres valgkomité besto i år av Petra Engelien, Vegard Gamme Svello, og Omar Svendsen Yagci (leder). Valgkomiteen ble valgt på årsmøtet i 2022.

Valgkomiteens innstilling er en anbefaling til årsmøtet, men det er årsmøtet som til syvende og sist avgjør hvem som blir valgt. Valgkomiteen ønsker å oppfordre alle til å behandle hverandre med respekt og omtanke, og minner om at det er ønskelig at man gir kandidaten beskjed i god tid før årsmøtet dersom man ønsker å stille mot en innstilt kandidat. Spørsmål om valgkomiteens prosess og arbeid kan rettes til valgkomiteens leder Omar Svendsen-Yagci på enten omar@ungevenstre.no eller tlf: 90857344

Del artikkelen