Hopp til hovedinnhold

23. februar 2024

| Oppdatert 23. februar 2024

Innstilling til nytt styre i Vestland Unge Venstre

Valgkomiteen har enstemmig innstilt på det nye fylkesstyret til Vestland Unge Venstre. Valget av styret vil foregå på årsmøtet 1. mars.

Thea Moen Flølo

Thea Moen Flølo er innstilt til gjenvalg som fylkesleder. Thea er 19 år fra Bergen og imponerte valgkomiteen sterkt med resultatene fra det siste året, da Vestland Unge Venstre har bygget opp organisasjonen, stiftet nye lokallag og gjort en svært god innsats i valgkampen. Thea er valgt som vara til kommunestyret og fylkestinget og imponerte valgkomiteen med ambisjoner om å bygge et sterkt fylkeslag, ambisjoner for flere og sterkere lokallag og klare ambisjoner om hvordan Vestland Unge Venstre kan utvikle seg politisk. Valgkomiteen er sikre på at Thea kommer til å fortsette den gode jobben som fylkesleder i et år til.

Sofie Christensen

Sofie Christensen er innstilt til gjenvalg som 1. nestleder. Sofie er 17 år fra Bergen og imponerte valgkomiteen med klare politiske mål og refleksjoner. Hun brenner spesielt for saker som dyrevelferd, skolepolitikk, ruspolitikk og hvordan ta vare på de svakeste i samfunnet. Sofie er lokallagsleder for Bergen Unge Venstre, og hennes innsats under skolevalget blir pekt på som imponerende av mange. Valgkomiteen er sikre på at Sofie vil gjøre en god jobb som nestleder et år til.

Oscar Eliassen Fink

Oscar Eliassen Fink er innstilt som ny 2. nestleder. Oscar er 20 år fra Sunnfjord og imponerte valgkomiteen med sin organisatoriske teft og store motivasjon for å bygge opp sterkere lokallag i Vestland Unge Venstre. Oscar bryr seg spesielt om skolepolitikk, og hvordan skolen bør bli bedre for hver enkelt elev. Oscar utpekes av andre som en hjelpsom person i fylkesstyret som tar utfordringer på strak arm, og valgkomiteen er sikre på at han kommer til å være et godt tilskudd til ledertrioen.

Innstilling:

Leder: Thea Moen Flølo, Bergen (gjenvalg)

1. nestleder: Sofie Christiansen, Bergen (gjenvalg)

2. nestleder: Oscar Eliassen Fink, Sunnfjord (ny i dette verv)

Styremedlemmer:

Ådne Wilberg, Gulen (gjenvalg)

Kristian Birkeland, Bergen (ny i dette verv)

Anny Irene Sandvik, Bergen (ny i dette verv)

Marni May Rintler, Askvoll (ny i dette verv)

Henrik Børresen, Sogndal (gjenvalg)

1. Vara: Marius Reed Mundal, Bergen (ny i dette verv)

Valgkomiteen

Vestland Unge Venstres valgkomité besto i år av Magnus Gilje, Elias Slåtten og Thyra Håkonsløkken (leder). Valgkomiteen ble valgt av Vestland Unge Venstres fylkesstyre.

Valgkomiteens innstilling er en anbefaling til årsmøtet, men det er årsmøtet som til syvende og sist avgjør hvem som blir valgt. Valgkomiteen ønsker å oppfordre alle til å behandle hverandre med respekt og omtanke, og minner om at det er ønskelig at man gir kandidaten beskjed i god tid før årsmøtet dersom man ønsker å stille mot en innstilt kandidat. Spørsmål om valgkomiteens prosess og arbeid kan rettes til valgkomiteens leder Thyra Håkonsløkken på telefon 48455155.

Del artikkelen