Hopp til hovedinnhold

18. april 2024

| Oppdatert 18. april 2024

Innstilling til styret i Agder Unge Venstre

Valgkomiteen for Agder Unge Venstre har enstemmig innstilt på et nytt fylkesstyre i Agder Unge Venstre. Fylkesstyret skal velges på Agder Unge Venstres ekstraordinære årsmøte 22. april.

Fylkesleder: Joachim Haug, 20 år

Joachim bor for tiden i Grimstad der han studerer e-sport. Joachim har vært nestleder i det forrige styret, og har imponert stort med innsatsen han har lagt ned. Med sine klare ambisjoner og gode politiske og organisatoriske ferdigheter er valgkomiteen sikker på at Joachim kommer til å lede Agder Unge Venstre til nye høyder og valgseier i 2025.

Styremedlemmer:

Martin Haugland, 20 år

Frida Grimestad Udøy, 19 år

Både Martin og Frida har erfaring fra det nåværende styret, og begge har gjort en overbevisende jobb i sine respektive verv som leder og styremedlem. Valgkomiteen er sikre på at Frida, Martin og Joachim sammen vil utgjøre et godt og handlekraftig styre i Agder Unge Venstre.

Valgkomiteen har bestått av Emma Strandbakke og Andrea Bergsland.

Instillingen er en anbefaling til Agder Unge Venstres årsmøte. dersom man ønsker å stille mot en innstilt kandidat, bes man gi beskjed til kandidaten og organisasjonen i god tid. Ellers oppfordrer vi alle til å behandle hverandre med respekt og omtanke.

Ved spørsmål om innstillingen eller valgkomiteens prosess, ta kontakt med Emma på emma@uv.no

Del artikkelen