Hopp til hovedinnhold

14. september 2018

| Oppdatert 18. januar 2022

Nytt styre i Buskerud Unge Venstre

Torsdag 14. september 2018 var medlemmer, interesserte og andre samlet på Bragernes torg i Drammen for å avholde årsmøtet i Buskerud Unge Venstre, det siste før sammenslåingen med Akershus og Østfold til Viken.

Til å lede fylkeslaget inn i sammenslåingen valgte årsmøtet Timo Nikolaisen, en utflyttet Sigdøling som bor i Drammen og studerer ved UiO til daglig.

Fra tidligere sitter Timo som både leder for lokallaget i Drammen og med diverse tillitsverv i Drammen og Buskerud Venstre. Han har vært medlem i Unge Venstre siden 2016, og har etter hvert blitt en kjent skikkelse blant mange i ungdomspartiet.

-Jeg gleder meg til å legge ned en skikkelig innsats for fylkeslaget det neste halve året, slik at vi kan gå inn i Viken med stolthet, forteller Timo.

Med på laget for perioden 2018/2019 er Live Egge fra Lier, som fortsetter i vervet som nestleder. Resten av fylkesstyret består av Erika Melhus, Liam Tran, Maud Sørum Vestnes og Sondre Støckert.

Videre fulgte årsmøtene til våre to lokallag. Lier Unge Venstre vedtok å legge seg selv ned grunnet overlappende medlemsmasse og andre praktiske grunner, og medlemmene blir dermed innlemmet i det nye lokallaget Drammen og omegn Unge Venstre.

Del artikkelen