Hopp til hovedinnhold

Hans Jacob Huun Thomsen

July 1, 2022

| Oppdatert July 25, 2022

Søk på Nasjonalakademiet 2022

Vimpler på Unge Venstres sommerleir.

Endelig er tiden inne for å søke på Nasjonalakademiet 2022! Unge Venstre skal mellom 21. og 25. september arrangere en intensiv toppskolering for inntil 10 utvalgte medlemmer. Er du en av dem?

Intensiv toppskolering

Nasjonalakademiet er for deg som ønsker å være aktiv i Unge Venstre en god stund, og som har lyst å stille til, eller innehar, høyere verv. På samlingen vil du få grundig kjennskap til Unge Venstres politiske hovedområder, intensiv debatt- og medieskolering og solide mengder skrivetrening.

Etter endt skolering har du også muligheten til å søke deg til Unge Venstres høyeste skoleringsnivå, Talentakademiet - som innebærer å jobbe på Stortinget i en uke.

Krevende, men sosial opplevelse

Skoleringen avholdes fra onsdag til søndag, 21.-25. september på Ål i Hallingdal. I løpet av dagene vil du få mange varierte og krevende utfordringer, med fremragende foredragsholdere. På en hyggelig hytte i vakker natur, blir samlingen også en sosial opplevelse der nye vennskap knyttes.

Nasjonalakademiet starter på kvelden onsdag 21. september, slik at du kan ha en vanlig dag på skole eller jobb samme dag. Du vil også få attest for politisk fravær dersom det trengs.


Søknad

Du må ha betalt medlemskontingenten din til Unge Venstre for 2022 og kunne delta alle dager for å søke på Nasjonalakademiet.

Søknaden din må inneholde:

  1. et søknadsbrev med navn, telefonnummer, eventuelle verv, og en tekst på maks 150 ord om din motivasjon for å søke
  2. en kort besvarelse (maks. 300 ord) på spørsmålet: “Hva er en liberal klimapolitikk?”

Søknadsbrev og svar på oppgaven sendes til hansjacob@ungevenstre.no

Fristen for å søke er 31. juli, kl 23:59

Har du spørsmål? Send Hans Jacob Huun Thomsen en e-post på adressen over, en melding på Facebook eller ta kontakt per telefon på 415 42 485.

Del artikkelen