Hopp til hovedinnhold

4. mai 2021

| Oppdatert 6. mai 2021

Søk på Nasjonalakademiet 2021

Tiden er endelig inne for å søke på Nasjonalakademiet 2021! Unge Venstre skal mellom 9. og 13. juni arrangere en intensiv toppskolering for inntil 10 utvalgte medlemmer. Er du en av dem?

Intensiv skolering av høy kvalitet

Nasjonalakademiet er for deg som ønsker å være aktiv i Unge Venstre en god stund, og som har lyst å stille til, eller allerede har, høyere verv. På samlingen får du dyptgående innsikt i våre politiske hovedområder, intensiv debatt-/medieskolering og store mengder skrivetrening.

For deg som vil utvikle deg selv

Opplegget er designet for å la deg nå nye høyder i Unge Venstre og Venstre. Gjennomført deltakelse gir deg også muligheten til å søke på vårt høyeste skoleringsnivå, Talentakademiet (som foregår på Stortinget), ved senere anledninger.

Dritbra, utfordrende, lærerikt og slitsomt!" - deltaker i 2019

Midt i juni, midt i Hallingdal

Denne samlingen avholdes fra onsdag til søndag, 9.-13. juni på Ål i Hallingdal. I løpet av dagene vil du få mange varierte og krevende utfordringer, med fremragende foredragsholdere. På en hytte avsondret fra omverdenen blir samlingen ikke bare politisk krevende, men også en sosial opplevelse.

Nasjonalakademiet starter på kvelden onsdag 9. juni, så det er lagt opp til at du kan ha en vanlig dag på skole eller jobb samme dag. Du vil også få attest for politisk fravær dersom det trengs.

Forbehold angående smittevern

Vi arrangerer Nasjonalakademiet bare dersom de gjeldende smittevernreglene og -anbefalingene tilsier at det er forsvarlig. Om det ikke er tilfelle vil samlingen bli utsatt.

Endelig avgjørelse om dette tas mot slutten av mai. Hvis du søker i denne runden vil søknaden fortsatt være gjeldende dersom arrangementet utsettes.

Søknad

Du må ha betalt medlemskontingenten din til Unge Venstre for 2021 og kunne delta alle dager for å søke på Nasjonalakademiet. Søknaden din må inneholde:

  • et søknadsbrev med navn, telefonnummer, hvilke verv du eventuelt har, og en tekst på rundt 100 ord om din motivasjon for å søke
  • en kort besvarelse (max. 300 ord) på spørsmålet “Er skatt en naturlig del av et liberalt samfunn?”

Søknadsbrev og svar på oppgaven sendes til timo@uv.no

Fristen for å søke er 16. mai

Har du spørsmål? Send Timo en e-post på adressen over, en melding på Facebook eller ta kontakt per telefon på 47298924.

Del artikkelen