Talentakademiet 2018

test4

11/05/2018 17:46

Da er deltakerne til Talentakademiet 2018 valgt ut. Fire nye talenter er klare for en uke på Stortinget og i regjering i månedsskiftet mai-juni.

Det er aldri en enkel oppgave å velge ut deltakere til TA, ettersom vi har mange dyktige mennesker i organisasjonen som har levert gode søknader. De fire som er valgt ut har vist at de er klare for utfordringene på Stortinget, og ikke minst har ambisjoner i Unge Venstre fremover og ambisjoner i Venstre, både for valget 2019 og 2021.

Dette er årets deltakere:


Knut Øye Brandsås

Knut er 22 år, kommer fra Inderøy og studerer politisk økonomi på NTNU i Trondheim. Han har erfaring fra både Venstre og Unge Venstre i Trøndelag og er i dag 2.vara til sentralstyret i Unge Venstre og gruppeleder for Inderøy Venstre.

Funfact: Da han var liten pleide han å putte våte, tomme snusbokser i postkassa til faren til bestevennen


Amalie Ringdal Birkhol

Amalie er 21 år gammel, kommer fra Stranda og studerer sammenliknende politikk på Universitetet i Bergen. Hun var ungdomskandidat for Møre og Romsdal Venstre i Stortingsvalget 2017, er gruppeleder for Stranda Venstre og sitter i Unge Venstres internasjonale utvalg.

Funfact: Er den yngste folkevalgte (med en del år) noen sinne i Stranda kommune


Håvard Urkedal

Håvard er 26 år, kommer fra Haram og til daglig er han taxisjåfør. Han har lang fartstid i Unge Venstre og Møre og Romsdal Venstre, og i dag er han fylkesleder i Møre og Romsdal Unge Venstre og er vara til kommunestyret i Haram.

Funfact: Tjente ca 1000 kr på å gjøre stand-up fra 2010-2011


Gard Løken Frøvoll

Gard er 23 år, kommer fra Sør-Odal og studerer samfunnsøkonomi på Universitetet i Oslo. Han sitter i styret i Oslo Unge Venstre, Unge Venstres skrivegruppe og jobber nå hardt for å få Sør-Odal Venstre klare til lokalvalget 2019.

Funfact: Har kommet på sisteplass i et maraton i Kenya. Fikk vite om maratonet på en pub dagen før, og løp såpass dårlig at han hadde følgebil de siste 15 kilometerne.