Hopp til hovedinnhold

May 11, 2018

| Oppdatert February 1, 2022

Talentakademiet 2018

Da er deltakerne til Talentakademiet 2018 valgt ut. Fire talenter er klare for en uke på Stortinget og i regjering i månedsskiftet mai-juni.

Vi har mange dyktige mennesker i organisasjonen som har levert gode søknader, og det var ikke en enkel jobb å velge ut kandidatene. De fire som er valgt ut har vist at de er klare for utfordringene på Stortinget, og ikke minst har ambisjoner i Unge Venstre fremover og ambisjoner i Venstre, både for valget 2019 og 2021.

Dette er deltakerne:

Portrett av Knut Øye Brandsås

Knut Øye Brandsås

Knut Øye Brandsås
Knut er 22 år, kommer fra Inderøy og studerer politisk økonomi på NTNU i Trondheim. Han har erfaring fra både Venstre og Unge Venstre i Trøndelag og er i dag 2.vara til sentralstyret i Unge Venstre og gruppeleder for Inderøy Venstre.

Funfact: Da han var liten pleide han å putte våte, tomme snusbokser i postkassa til faren til bestevennen

Portrett av Amalie Ringdal Birkhol

Amalie Ringdal Birkhol

Amalie Ringdal Birkhol
Amalie er 21 år gammel, kommer fra Stranda og studerer sammenliknende politikk på Universitetet i Bergen. Hun var ungdomskandidat for Møre og Romsdal Venstre i Stortingsvalget 2017, er gruppeleder for Stranda Venstre og sitter i Unge Venstres internasjonale utvalg.

Funfact: Er den yngste folkevalgte (med en del år) noen sinne i Stranda kommune

Portrett av Håvard Urkedal

Håvard Urkedal

Håvard Urkedal
Håvard er 26 år, kommer fra Haram og til daglig er han taxisjåfør. Han har lang fartstid i Unge Venstre og Møre og Romsdal Venstre, og i dag er han fylkesleder i Møre og Romsdal Unge Venstre og er vara til kommunestyret i Haram.

Funfact: Tjente ca 1000 kr på å gjøre stand-up fra 2010-2011

Portrett av Gard Løken Frøvoll

Gard Løken Frøvoll

Gard Løken Frøvoll
Gard er 23 år, kommer fra Sør-Odal og studerer samfunnsøkonomi på Universitetet i Oslo. Han sitter i styret i Oslo Unge Venstre, Unge Venstres skrivegruppe og jobber nå hardt for å få Sør-Odal Venstre klare til lokalvalget 2019.

Funfact: Har kommet på sisteplass i et maraton i Kenya. Fikk vite om maratonet på en pub dagen før, og løp såpass dårlig at han hadde følgebil de siste 15 kilometerne.

Del artikkelen