Hopp til hovedinnhold

8. februar 2019

| Oppdatert 1. februar 2022

Timo og Johannes er våre valgkampmedarbeidere!

Fredag 8. februar ansatte sentralstyret i Unge Venstre to nye medarbeidere til lokalvalgkampen, som henholdsvis valgkampsekretær og kommunikasjonsrådgiver.

Portrett av Johannes Bangum

Foto: Johan Malvik

Johannes Bangum (f. 1994) er ansatt som valgkampsekretær. Johannes har en lang fartstid fra Unge Venstre, med både lokale og nasjonale verv bak seg. Tidligere har han jobbet som valgkampmedarbeider for Abid Raja, og dette blir således hans sjette valgkamp. For tiden studerer han Master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo, men blir snart å finne på Venstres Hus.

Portrett av Timo Nikolaisen

Foto: Maud Sørum Vestnes

Timo Nikolaisen (f. 1999) er ansatt som kommunikasjonsrådgiver. Timo har tidligere vært leder i Buskerud Unge Venstre, og er i dag 2. nestleder i Viken Unge Venstre samt lokallagsleder i Drammen Venstre. Han har særlig gjort seg bemerket for leserinnleggene sine og hans sterke debattferdigheter.

"I valgkampen må vi fortelle om vår politikk på en enkel og overbevisende måte. Jeg tror det blir en av våre aller viktigste oppgaver i høst. For meg er det derfor en stor ære å få bidra til nettopp dette viktige arbeidet!" sier den påtroppende kommunikasjonsrådgiveren.

Sondre Hansmark, leder i Unge Venstre, er henrykt over de nye ansatte.

«Unge Venstre er heldige som har fått så flinke medarbeidere med seg på laget. Sammen skal vi jobbe for vårt beste skolevalgresultat noensinne. Vi skal få inn unge liberale mennesker i kommunestyrer, bystyrer og fylkesting rundt om i landet, og ha det gøy mens vi gjør det!».

Del artikkelen