Hopp til hovedinnhold

28. april 2023

| Oppdatert 28. april 2023

Unge Venstre søker kommunikasjonsrådgiver til valgkampen

Bilde av medlemmer i UV-merch fra sommerleir

Unge Venstre søker en kommunikasjonsrådgiver i prosjektstilling under valgkampen 2023. Stillingsprosenten er 100% og vil være fra 1. juni til 15. september.

Kommunikasjonsrådgiveren vil være en del av Unge Venstres sekretariat, og vil sammen med Unge Venstres sentralstyre og fylkeslag ha ansvaret for gjennomføringen av Unge Venstres valgkamp. I tillegg til å jobbe tett med Unge Venstres medlemmer, vil du også samarbeide tett med Venstres ansatte og tillitsvalgte.

Erfaring/kunnskap:

Under valgkampen vil kommunikasjonsrådgiveren ha ansvar for innholdsproduksjon, administrering av sosiale medier, annonsering og SEO. Erfaring med Adobe-programmer og annonsering på relevante sosiale medieplattformer er en fordel.

Kommunikasjonsrådgiveren forventes å delta på den sentrale planleggingen av valgkampen til både Norges Unge Venstre og Oslo Unge Venstre. Kunnskap om Unge Venstres politikk og organisasjon er ikke et krav for søker.

Personlig egenskaper:

Dette er den perfekte stillingen for deg som ønsker å tilegne seg erfaring med innholdsproduksjon og valgkamparbeid. Relevant utdanning innenfor kommunikasjon/mediearbeid er en fordel, men ikke et krav. Annen relevant erfaring med innholdsproduksjon kan kompensere for manglende utdanning.

Vi ser etter deg som trives i et sosialt arbeidsmiljø, er kreativ og initiativrik. Jobben krever gode samarbeidsevner, da du vil jobbe i et team med andre under valgkampen. Kommunikasjonsrådgiveren må ha stor arbeidskapasitet, og ha anledning til å jobbe kveld/helg ved behov.

Vi kan tilby et ungt og engasjerende arbeidsmiljø, og stillingen lønnes etter statens lønnstrinn 19. Arbeidssted er Unge Venstres kontorer i Oslo, Møllergata 16.

Søknadsfrist er 7. mai.

For spørsmål om stillingen kan generalsekretær i Unge Venstre, Ingrid Andresen, kontaktes på telefon 97882189, eller e-post ingrid@ungevenstre.no.

E-poster merkes med "Kommunikasjonsrådgiver”.

Del artikkelen