Hopp til hovedinnhold

28. januar 2024

| Oppdatert 29. januar 2024

Unge Venstre søker ny generalsekretær

Unge Venstre søker ny generalsekretær, som i nært samarbeid med den politiske ledelsen får den viktige oppgaven å lede og videreutvikle Unge Venstre til å bli en enda bedre organisasjon.

Vi søker en utadvendt person som kan håndtere et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Generalsekretæren har ansvar for den daglige driften av Unge Venstre, inkludert overordnet økonomistyring, regnskapsførsel, personalansvar, saksforberedelser og videreutvikling av organisasjonen. Generalsekretæren leder sekretariatet og har sentral- og landsstyret som overordnede valgte organ.

Erfaring fra organisasjonsarbeid og organisasjonsutvikling, samt kjennskap til økonomistyring- og håndtering, vektlegges positivt. Stillingen som generalsekretær krever gode lederegenskaper. En del helgearbeid og reisevirksomhet må påregnes i forbindelse med sentrale arrangementer og møter.

Oppstart for stillingen vil være i løpet av sommeren 2024, med fleksibel overlappingsperiode mellom 1. juni og 15. juli. Det er svært ønskelig at den påtroppende generalsekretæren kan stille på Unge Venstres sommerleir fra 28. juni til 3. juli. Nøyaktig oppstartsdato og stillingsprosent i overlappingsperioden vil kunne avtales nærmere. Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ trinn 30, og ansettelsen skjer ved åremål på to år, med mulighet for forlengelse. Arbeidssted er Unge Venstres kontorer på Venstres hus i Oslo.

Søknad med CV sendes på e-post til enok@ungevenstre.no merket «Generalsekretær» eller med vanlig post til Norges Unge Venstre, Møllergata 16, 0179 Oslo. Referanser ved etterspørsel. Søknadsfrist er 1. mars.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Unge Venstres generalsekretær Enok Grova på telefon 986 04 755 eller e-post enok@ungevenstre.no.

Del artikkelen