Hopp til hovedinnhold

January 12, 2023

| Oppdatert January 12, 2023

Unge Venstre søker valgkampsekretær

Bilde av to som holder rundt hverandre og feirer resultatet fra skolevalget 2021

Unge Venstre søker en valgkampsekretær i prosjektstilling fra rundt midten av februar til rundt valgdagen den 11. september. Stillingsprosent vil være 30 prosent fra og med februar, med opptrapping til 100 prosent fra og med 1. juni, fram til valgdagen den 11. September.

Valgkampsekretæren vil være en del av Unge Venstres sekretariat, og vil sammen med Unge Venstres sentralstyret ha ansvaret for gjennomføringen av Unge Venstres valgkamp.

Under valgkampen vil valgkampsekretæren fungere som koordinator for valgkamparbeidet til Unge Venstre, hvor skolevalgkampen blir en sentral del. Før valgkampen vil sentrale oppgaver være bestilling og distribusjon av materiell, planlegging og organisering av debatter, samt oppfølging og opplæring av fylkes- og lokallag i forkant av valget.

Valgkampsekretæren vil i tillegg til å jobbe tett med Unge Venstres medlemmer, også samarbeide med Venstres ansatte og tillitsvalgte.

Det er en forutsetning at valgkampsekretæren har stor arbeidskapasitet og en fleksibel hverdag. Kunnskap om Unge Venstres politikk og organisasjon er en fordel, men ikke et krav. Arbeidssted vil primært være Unge Venstres kontorer i Møllergata 16, men arbeidssted kan variere ut i fra hvor valgkampen utspiller seg. Arbeidstid avtales med sekretariatet.

Vi kan tilby et ungt og spennende arbeidsmiljø i en viktig valgkamp. Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn 19 og kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Søknadsfrist er 1. februar.

For spørsmål kan generalsekretær i Unge Venstre, Ingrid Andresen, kontaktes på telefon 97882189, eller e-post ingrid@ungevenstre.no. E-poster kan merkes med "Valgkampsekretær”.


Del artikkelen