Hopp til hovedinnhold

April 4, 2019

| Oppdatert November 25, 2021

Venstres nye praktikanter på Stortinget! (2019)

Portretter av August Simonsen, Ane Breivik, Simon Seland og Nasjida Noorestany

Venstre har ansatt fire Unge Venstre-medlemmer til å jobbe som praktikanter for kommunikasjonsteamet til Venstres stortingsgruppe i sommer.

De nye praktikantene er henholdsvis August Simonsen, Ane Breivik, Simon Seland og Nasjida Noorestany. De kommer til å ha arbeidsoppgaver knyttet opp mot stortingsgruppens kommunikasjonsarbeid med hensyn til presse, sosiale medier, mindre utredninger, samarbeid med Venstre lokalt og andre behov.

Portrett av August Simonsen

August Simonsen

August Simonsen er 21 år gammel og studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen. Han er leder av Bergen Unge Venstre og 5. kandidat på bystyrelisten til Bergen Venstre.

- Det blir spennende å få å jobbe med de dyktige folkene i stortingsgruppen. Jeg er klar for å lære masse, og jeg er sikker på at erfaringene fra praktikantstillingen vil bli verdifulle i høstens valgkamp, sier August.

Portrett av Ane Breivik

Ane Breivik

Ane Breivik er 20 år gammel og studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen. Hun sitter i sentralstyret til Unge Venstre, er nestleder i Bergen Venstre og ansatt som valgkamprådgiver i Bergen.

- Jeg gleder meg til å tilbringe sommeren min med å jobbe for et parti som betyr så mye for meg! Jeg håper erfaringene kommer godt med videre i valgkampen, og tror det kommer til å bli et givende og spennende opphold, sier Ane.

Portrett av Simon Seland

Simon Seland

Simon Seland er 19 år gammel og studerer samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo. Han er leder av Oslo Unge Venstre.

- Det er en fantastisk mulighet for meg. Jeg ser fram til å bidra til kommunikasjonsarbeidet til stortingsgruppa og lære masse av de dyktige folka som jobber der. Jeg gleder meg veldig til å begynne, sier Simon.

Portrett av Nasjida Noorestany

Nasjida Noorestany

Nasjida Noorestany er 22 år gammel og går lektorprogrammet i kultur og samfunnsfag ved UiO. Ved siden av studiene jobber hun som BPA, og har tidligere sittet ilandsstyret til Unge Venstre og i sentralstyret til Elevorganisasjonen.

- Jeg ser veldig frem til å ta fatt på oppgavene i sommer og til å kunne bidra til kommunikasjonsteamet, spesielt med tanke på valget i høst, sier Nasjida.

Steinar Haugsvær, kommunikasjonssjef i Venstre, er strålende fornøyd med de nye praktikantene.

Jeg tror dette blir en god ordning for tettere og bedre samarbeid mellom Unge Venstre og Venstre. Målsettingen er at praktikantene skal komme tettere på kommunikasjonsarbeidet både i organisasjonen og på Stortinget, og at vi som jobber her til daglig får ideer til bedre måter å jobbe på. Jeg tror dette kan bli et svært fruktbart samarbeid, og en ordning som vi bør fortsette med i årene som kommer.

Del artikkelen