Hopp til hovedinnhold

Solveig Hillestad

March 17, 2022

| Oppdatert March 17, 2022

Vil du bli vår nye internasjonale rådgiver?

To deltakere på sommerleir 2021

Foto: Unge Venstre

Unge Venstre søker en prosjektmedarbeider i 20% som skal jobbe med Unge Venstres demokratiprosjekt.

Unge Venstre skal i 2022 og 2023 gjennomføre et demokratifremmende prosjekt for ungdom i Sør-Amerika, i samarbeid med Norad. Prosjektet vil gjennomføres over totalt tre turer gjennom 2022 og 2023 til Argentina og Peru. Stillingen vil ende ved prosjektets slutt.

Vi søker deg som er hardtarbeidende, omgjengelig og som brenner for internasjonalt samarbeid. I Unge Venstre får du jobbe i et ungt og humørfylt arbeidsmiljø, med et spennende og nytt prosjekt.

Den internasjonale rådgiveren vil være ansvarlig for å organisere prosjektet fra Norge, samarbeide med våre partnere i Sør-Amerika. I samarbeid med generalsekretæren vil du ha ansvar for at prosjektet gjennomføres i tråd med avtale mellom Unge Venstre og Norad, forskrifter og regelverk. Det er en fordel om søkeren snakker spansk, har tidligere erfaring med eller interesse for prosjekter og økonomistyring.

Medlemskap i Unge Venstre er ikke et krav.

Arbeidssted er Unge Venstres kontorer i Møllergata 16, med mulighet for fjernkontor. Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn 19. Arbeidstiden vil være fleksibel, og avtales i samarbeid med generalsekretæren. Oppstart snarest etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til generalsekretær Solveig Hillestad på 46548516 eller solveig@ungevenstre.no.

Søknad og CV sendes til solveig@ungevenstre.no, og merkes med “Internasjonal rådgiver”.

Søknadsfrist: 17. april 2022


Del artikkelen