Hopp til hovedinnhold

23. mai 2023

| Oppdatert 23. mai 2023

Vil du stille til valg i Unge Venstre?

Bilde av alle deltakerne på sommerleir 2022

Valgkomiteen er godt i gang med arbeidet, og ønsker å informere om prosessen videre frem mot landsmøtet i november. Her finner du også informasjon om hvilke verv man kan stille til.

Unge Venstres valgkomité for 2023 ledes av Tiril Eid Barland, med Katinka Ekmann, Marika Jenssen, Einar Dåsnes og Lars Brandsås som øvrige medlemmer.

Fram mot landsmøtet i høst vil valgkomiteen gjennomføre intervjuer med alle som i dag sitter på viktige tillitsverv i Unge Venstre, i tillegg til alle som stiller til verv og andre personer vi blir tipset om å snakke med. Vi kommer til å være tilstede på UVs landsstyremøte første helgen i juni, samt hele sommerleir for å få snakket med flest mulig.

For at valgkomiteen skal få gjort en best mulig jobb med å finne de talentfulle folka som skal ta Unge Venstre framover, trenger vi innspill til hvem vi bør snakke med! Om du bare vil melde inn ditt eget kandidatur er det helt supert. Hvis du i tillegg har forslag til et par andre navn vi kan snakke med så hjelper det oss med å gjøre en bedre jobb! Skjemaet kan fylles ut flere ganger hvis du vil anbefale flere kandidater (i tillegg til å stille selv hvis du også ønsker det).

Dette skjemaet vil kun bli sett av UVs valgkomité, og informasjon om innspillene vi får deles ikke videre.

Om du ikke ønsker å foreslå navn i dette skjemaet kan du ta kontakt med en av medlemmene i valgkomiteen. Innspill kan også sendes på mail til valgkomiteen@ungevenstre.no.

I Unge Venstre velges man til posisjoner for kun ett år av gangen. Det betyr at alle som har posisjoner i dag må stille på nytt dersom de har et ønske om å fortsette i sine verv. På samme måte er alle verv på valg, og hvem som helst kan derfor stille til de ulike vervene i Unge Venstre.

Du kan stille selv, eller foreslå andre, til følgende verv i Unge Venstre:

  1. Leder
  2. Nestleder
  3. Internasjonal leder
  4. Sentralstyremedlem
  5. Direktevalgt til landsstyret
  6. Medlem av internasjonalt utvalg
  7. Medlem av kontrollkomiteen

Del artikkelen