Om oss

Unge Venstre er Norges liberale ungdomsparti, og ungdomsorganisasjonen til Venstre. Vi er en landsdekkende organisasjon med rundt 1500 medlemmer og 40 lokallag. I alle fylker har vi medlemmer, tillitsvalgte, frivillige og ildsjeler.

Vi vil skape frihet og muligheter for alle, samtidig som vi tar vare på miljøet og de som faller utenfor.

Kjernen i Unge Venstres politikk er at hvert menneske bør bestemme mest mulig over sitt eget liv. Alle skal ha frihet til å gjøre det de vil, så lenge de ikke skader andre.

Politikken vår skapes av menneskene i organisasjonen. Hvert eneste år avholder vi et landsmøte, der medlemmer fra hele landet møtes for å vedta Unge Venstres politikk og velge tillitsvalgte.

Mellom landsmøtene er det landsstyret som har mandat til å drive politikken vår videre. Landsstyret består av fylkesledere og tillitsvalgte med nasjonale verv. Sentralstyret har ansvar for den daglige driften av organisasjonen, og møtes med jevne mellomrom.

Mange kommer til Unge Venstre for politikken, men blir for det sosiale. På lokalt, regionalt og nasjonalt nivå holdes det masse arrangementer - alt fra spillkvelder til juleavslutninger, lazertag, bowling, quiz og mye mer. Årets største hendelse er sommerleir, der medlemmer av Unge Venstre tilbringer en hel uke i Arendal med politikk, bading og god stemning. Vi redder verden, og har det gøy mens vi gjør det!