Hopp til hovedinnhold

Hvordan starte lokallag

Å være med i et lokallag i Unge Venstre er morsomt og lærerikt. Mange lokallag har jevnlige aktiviteter, hvor man kan ta del i organisasjonens sosiale liv, få mer innsikt i politikk og skaffe seg nye venner.

Det kan være at det allerede finnes et lokallag der du bor. Er du usikker, kan du høre du med din fylkesleder eller ta kontakt med hei@uv.no. Du kan finne fylkeslederen din her.

Om det ikke er et lokallag der du bor, er det enkelt, gøy og viktig å opprette et nytt et. For å gjøre det trenger man tre medlemmer, og man må arrangere et årsmøte. Det er ikke veldig vanskelig, men for å få hjelp, kan man ta kontakt med fylkesleder eller hei@uv.no. Da får dere all hjelpen dere trenger, og en representant fra Unge Venstres sentralstyre vil komme på besøk til årsmøtet. Kanskje kan vi ordne pizza og holde et foredrag om den av Unge Venstres hjertesaker dere bryr dere mest om?

PS. Alle nystartede eller gjenopprettede lokallag med mer enn fem medlemmer under 26 år kan søke om inntil 3 000 kr i oppstartsstøtte, slik at dere kan komme godt i gang med det samme. Ta kontakt med hei@uv.no for mer informasjon om dette.

Del artikkelen