Sommerleir 2021

Reise

Deltakeravgiften dekker også som en hovedregel billigste reise for deltakerne på sommerleir. Bestill reise i god tid, og ta vare på kvitteringene. Vi setter opp felles buss fra Oslo til Arendal :) Den kan du melde deg på gjennom påmeldingsskjemaet. Mange fylkeslag reiser også samlet, så hør gjerne med fylkesleder om dette gjelder dere. For mer informasjon, les retningslinjer for reiserefusjon.

Bli med på sommerens vakreste eventyr!

Sommerleir er et av Unge Venstres største arrangementer, og den beste muligheten for å bli kjent med nye, liberale ungdommer fra hele landet (og utlandet!). I år arrangeres sommerleir fra 2.-6. juli på Hove leirsenter, rett utenfor Arendal, og vi håper vi ser deg der! Vi kan skilte med blant annet spennende innledere, god skolering, en heftig fotballturnering og masse tid til å bli kjent med nye venner på det glade sørlandet.

Program og videre praktisk informasjon

Program for sommerleir, samt mer praktisk informasjon kommer etterhvert på denne siden, og vi legger også ut oppdateringer i facebookarrangementet.

 

Har du noen spørsmål angående sommerleir? Ikke nøl med å ta kontakt med sommeleirgeneralene våre! I år har Maud Vestnes og Ole Martini fått ansvaret. De kan kontaktes på sommerleir@uv.no.

På grunn av den usikre smittesituasjonen vil man få refundert utgiftene sine om sommerleiren skulle bli avlyst.

 

Tlf: 22 40 43 57

E-post: sommerleir@uv.no

Ignorer knappen under dersom du har meldt deg på gjennom skjema på denne siden! Dersom du får feilmeldinger kan du prøve her.