Sommerleir 2017

Velkommen til en uke med sol, sommer, bading, politikk og Unge Venstre!

Link til Facebook-eventet!

Hold av 17.-22. juli for årets høydepunkt, nemlig Unge Venstres sommerleir.

Vi varmer opp til valgkamp i sommeridyllen på Hove utenfor Arendal. Vi kan love mange dyktige innledere, tid til å møte nye og gamle venner, og ikke minst fantastisk stemning. Dette blir garantert supertrivelig. Program lekkes underveis, men vi kan love både gamle og nye medlemmer en spennende uke.

Påmeldings- og betalingsfrist er 15. juni. Det er mulighet både for å overnatte i telt og i hytte, men vi har et begrenset antall sengeplasser i hyttene så vær tidlig ute hvis du vil sikre deg det. Deltakeravgiften er 1350 kr for å sove i hytte eller 950 kr for telt. Betaler man etter betalingsfristen øker avgiften med 200 kr. Dersom du har betalt, men melder deg av etter 15.juni, refunderes ikke deltakeravgiften.

Betaling gjøres ved å overføre beløpet til kontonummeret: 1720.07.05521
Merk betalingen med «navn + sommerleir».

Noen fylkeslag velger å dekke hele eller deler av deltakeravgiften. Hør med din fylkesleder om dette gjelder ditt fylkeslag. Kontaktinfo til hvert fylkeslag finner du på nettsidene våre.

Billigste reisevei dekkes. Fly dekkes kun for de tre nordligste fylkene. Annet må avtales med generalsekretær Eirik Natlandsmyr: eirik.natlandsmyr@venstre.no.

Har du praktiske spørsmål om betaling og lignende? Send en mail til unge@venstre.no, eller ring 22 40 43 57. For andre spørsmål kan du kontakte sommerleirgeneralene Ingeborg Bastiansen: ingeborgbastiansen@gmail.com eller Sunniva Eide: sunniva.eide@venstre.no.

Vi gleder oss til å se deg!

 

Fill out my online form.